ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. |
- Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε στις 22.5.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν σε εργοστάσιο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 41χρονο ημεδαπό, φύλακα του εργοστασίου και αφού αφαίρεσαν χρήματα από τους χώρους του εργοστασίου, καθώς και το επιβατηγό όχημα του 41χρονου, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

-Η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών Λακωνίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μονεμβασιάς, οργανώνουν εκδήλωση παραλαβής ταχύπλοου σκάφους για τις ανάγκες της περιοχής. Η τελετή αγιασμού και η παραλαβή του σύγχρονου ταχύπλοου σκάφους θα γίνει στις 22 Μαίου 2015. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ενώ αξίζει να τονιστεί, ότι, το ταχύπλοο είναι ευγενική χορηγία από γνωστό επιχειρηματικό όμιλο.

-Θα επεκταθεί ο θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο πλαίσιο του σχεδίου «ΑΕΤΟΣ», για την αστυνόμευση και την επιτήρηση τοπικών οικισμών και συνόρων.Ήδη, ο θεσμός λειτουργεί στην Αρκαδία, απ’ την πρώτη φάση του, ενώ, όπως έγινε γνωστό, σύντομα, θα υπάρξει και δεύτερη κινητή μονάδα στα χωριά της Αρκαδίας. Με την επέκταση αυτή, θα επιχειρούν συνολικά, τριάντα πέντε (35) κινητές μονάδες, σε τριάντα δύο (32) περιοχές της χώρας.

-Τα 8α «Πολυδούρεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Η φετινή εκδήλωση, είναι αφιερωμένη στην αντισυμβατική ποιήτρια Κοραλία Θεοτοκά (1935-1976).

- Με αφορμή τις εκδηλώσεις «Παλαιολόγεια 2016», ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα βρεθεί, στις 29 Μαίου 2016, στον Μυστρά Λακωνίας.Θα εγκαινιάσει το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τοπική Κοινότητα Μυστρά. Οι λαμπρές εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 21 Μαίου και θα κορυφωθούν στις 29 Μαίου.

-Έρευνες κάνει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων που πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία χθες βράδυ, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ