ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο Γιάννης Ανδριανός στην παρουσίαση του προγράμματος του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. | |
Ο Γιάννης Ανδριανός στην παρουσίαση του προγράμματος του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”. Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

“Θέλω να συγχαρώ για μια ακόμη φορά τους διοργανωτές, και ιδιαίτερα την κυρία Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο του Φεστιβάλ, δάσκαλο κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο, καθώς και τον Πρόεδρο του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σίδερη για τη δυναμική που έχει αναπτύξει αυτά τα τρία μόλις χρόνια ο θεσμός αυτός.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που, ιδιαίτερα σ' αυτή τη συγκυρία, μας υπενθυμίζει τα μεγάλα και τα σημαντικά. Γιατί ο πολιτισμός, οι αξίες και τα ιδανικά μας, είναι ο γνώμονας που όχι μόνο μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια έξω από την τρέχουσα κρίση, αλλά και να δώσει νόημα και περιεχόμενο τόσο στην ατομική, όσο και στη συλλογική μας δράση.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό που, χάρη σ' αυτή την πρωτοβουλία, η Ερμιονίδα και η Αργολίδα, ο τόπος μας που είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολιτισμό και τη δραματική τέχνη, απέκτησε έναν δυναμικό θεσμό πολιτισμού, που κάθε χρόνο που περνά, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ακτινοβολία. Μ' αυτές τις σκέψεις λοιπόν, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο φετινό Φεστιβάλ και καλή συνέχεια”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ