Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

115 προσαγωγές και 52 συλλήψεις για απάτες, ληστείες και οπλοκατοχή στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 π.μ. |
115 προσαγωγές και 52 συλλήψεις  για απάτες, ληστείες και οπλοκατοχή στην Πελοπόννησο
 Πενήντα δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Ελέγχθηκαν συνολικά 834 άτομα και είχαν προσαχθεί εκατόν δεκαπέντε. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, του υγειονομικού κανονισμού, για πλαστογραφία, για κλοπή και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ πέντε εκ των συλληφθέντων είναι αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στο Ναύπλιο και μία ληστεία στο Άργος και για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός 45χρονου, μιας 33χρονης κι ενός 33χρονου αντίστοιχα. Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 256 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ