ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Θεατρική παράσταση στο Άργος για την στήριξη του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 π.μ. |
Θεατρική παράσταση στο Άργος για την στήριξη του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται για να μεταβεί ο 6χρονος Κωνσταντίνος Τσίμπος του Νικολάου και της Αγγελικής, σε κλινική στο Σιάτλ των ΗΠΑ, για να θεραπευτεί από την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία για την οποία δίνει μάχη εδώ και 2,5 χρόνια.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2016» θα παιχθεί η παράσταση «Ο φιλόσοφος Ξάνθος και ο δούλος του Αίσωπος» του φιλέλληνα Βραζιλιάνου Guilherme Figueiredo από την θεατρική ομάδα του θεάτρου ΚΕΚΡΩΠΙΑ σε σκηνοθεσία ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2016
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016
Αρχαίο Θέατρο Άργους
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Θεατρική παράσταση για τη στήριξη του μικρού Κωνσταντίνου.
«Ο φιλόσοφος Ξάνθος και ο δούλος του Αίσωπος»
του φιλέλληνα Βραζιλιάνου Guilherme Figueiredo 
από την θεατρική ομάδα του θεάτρου ΚΕΚΡΩΠΙΑ 
σε σκηνοθεσία ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ 

Το έργο είναι διασκευή από τον «Βίο του Αισώπου» του Βυζαντινού συγγραφέα Μάξιμου Πλανούδη, το οποίο μεταφράστηκε και διασκευάστηκε στην τελική του μορφή από τον θίασο και την Κυρία Ροζίτα Σώκου.
Διαπνέεται από υψηλό ήθος και μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα. Αρέσει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως ηλικίας φύλου και επιπέδου μόρφωσης. Ο Έλληνας γνωρίζει πτυχές της ιστορίας του και νιώθει περήφανος για την καταγωγή του. Διασκεδάζει με το διαβρωτικό χιούμορ του Αισώπου. Συγκινείται με τις ανθρώπινες καταστάσεις και λαμβάνει μηνύματα για τα υψηλά ιδανικά του ουμανισμού και της ελευθερίας των λαών. Ο Αίσωπος είναι ο Λαϊκός ήρωας που κατατροπώνει με το ευρηματικό πνεύμα του τους ισχυρούς. Διδάσκει την ανθρωπιά, την αγάπη για την ελευθερία, την αυτοθυσία, την ανιδιοτέλεια και την έγνοια για τους αδικημένους και τους ταπεινούς, αρετές που καθιστούν αυτόν τον δύσμορφο και αδικημένο από την φύση, πρότυπο εσωτερικής ομορφιάς. Το έργο δεν είναι οι μύθοι του Αισώπου που συνήθως παίζουν σε παιδιά μικρής ηλικίας. Είναι μυθιστορηματικός βίος του «φιλόσοφου της πράξης» όπως αποκαλείται ο Αίσωπος. Τα στοιχεία είναι παρμένα από τον Ηρόδοτο, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.

Ενημερώνουμε τους θεατές ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Θα υπάρχει μια δυνητική προσφορά € 5,00 ή € 10,00 από μέρους των θεατών με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουμε το μικρό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Στο χώρο της εισόδου του Αρχαίου Θεάτρου Άργους θα βρίσκεται εκπρόσωπος της οικογένειας του παιδιού ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την παραλαβή των χρημάτων.

Ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ