ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Μανιάτη επισκέφθηκε πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Λακωνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Μανιάτη επισκέφθηκε πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Λακωνίας
Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, και βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη και τη συμμετοχή της πρώην βουλευτού Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκαν τις πληγείσες από την πρωτοφανή θεομηνία περιοχές του δήμου Ευρώτα, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς και την πρόθεσή τους να προσφέρουν έμπρακτα στον συντονισμό και την οργάνωση του έργου αποκατάστασης των ζημιών.
Κατά την επίσκεψή τους συναντήθηκαν και με τους αντιδημάρχους Ευρώτα Δήμο Βέρδο, Ηλία Παναγιωτακάκο και Θεόδωρο Μπόλλα, οι οποίοι τους ενημέρωσαν και τους εξέθεσαν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει, ενώ κυρίως τους ζήτησαν την ανάγκη ύπαρξης άμεσης οικονομικής βοήθειας προς τους πληγέντες.
«Η Λακωνία μετράει τις πληγές της. Ενημερωθήκαμε για τις τεράστιες καταστροφές σε όλο το οδικό δίκτυο, το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο και τις οικοσκευές. Απαιτείται πλήρης στήριξη των τοπικών και περιφερειακών φορέων για καταγραφή των ζημιών και άμεσες αποζημιώσεις», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.
«Περπατήσαμε στη ΛΑΚΩΝΙΑ για να δουμε το μέγεθος της καταστροφής απο κοντα.εκατονταδες συμπολίτες μας έχασαν τις περιουσίες τους κ το τραγικότερο είχαμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Χρειάζεται αμεσα η πολιτεία κ η αυτοδιοίκηση να προχωρήσουν σε έργα πρόληψης για να αποτρέψουμε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον κ να αποζημιωθούν οι πολίτες που υπέστησαν τις ζημιές. Οι πληγές ειναι μεγάλες. Πρεπει να κανουμε ο,τι μπορούμε για να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες καταστροφής στις πόλεις κ τα χωριά μας», ήταν το σχόλιο που έγραψε στο Facebook και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ