Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Δράσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. |
Δράσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε το Σεπτέμβριο να υλοποιήσει ένα πολυεπίπεδο προγραμματισμό που περιλαμβάνει δράσεις τόσο στον τομέα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων όσο και στους τομείς πολιτιστικών εθιμικών , επιμορφωτικών και κοινωνικών δράσεων. 

Παράλληλα προχώρησε στον εκσυγχρονισμό της επικοινωνίας του με τους συναδέλφους φτιάχνοντας ήδη σελίδα facebook του Συλλόγου και ακολουθεί σύντομα η δημιουργία ιστοσελίδας.
Πρώτη προτεραιότητα θέσαμε την επιτυχία της απεργίας της 15ης Σεπτεμβρίου 2016 και εκδώσαμε ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του χυμοποιείου της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αργολίδας που κάηκε. 

Ταυτόχρονα καταθέσαμε σεβαστό χρηματικό ποσό για την νοσηλεία του μικρού μαθητή Τσίμπου στις Η.Π.Α.

Κατόπιν προχωρήσαμε σε συναντήσεις με τους Προέδρους των πρωτοβάθμιων επιτροπών παιδείας των δήμων Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών, Χρηστίδη Παύλο και Δαμασκηνού Δέσποινα αντίστοιχα, προκειμένου να τους θέσουμε υπ’ όψιν τις θέσεις μας για τα θέματα προμήθειας πετρελαίου και αναλώσιμων υλικών, καθαριστριών, επισκευών κ.λ.π.

Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε συναντήσεις με τους Προέδρους και τις διοικήσεις των δύο Εργατικών Κέντρων του νομού μας στα πλαίσια της απόφασής μας για κοινή δράση και διεκδίκηση με τους φορείς τόσο του δημόσιου τομέα όσο και του ιδιωτικού.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ακολουθεί η υλοποίηση της ενιαίας δράσης με την Ο.Λ.Μ.Ε. για την ανάδειξη, διεκδίκηση και ενημέρωση των γονέων και της κοινωνίας των προβλημάτων της εκπαίδευσης.


Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος              Ο Γ.Γραμματέας
  Ντέμος Αντώνης       Δουράνου Αικατερίνη
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ