ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Γ. Μανιάτης: Μετά τον πάγο, τα χαράτσια της κυβέρνησης παγώνουν και τις τσέπες των αγροτών της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:50:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Μετά τον πάγο, τα χαράτσια της κυβέρνησης παγώνουν και τις τσέπες των αγροτών της Αργολίδας
 Με αφορμή την κατάθεση επιστολής της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά, προς τον Πρόεδρο της Βουλής για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το χιόνι και τον παγετό που δοκιμάζουν τους αγρότες της Αργολίδας, μόνιμα παγώνουν από τις αρχές του 2017 και τα εισοδήματά τους με τα χαράτσια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αύξηση της τιμής των καυσίμων κατά 24%, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε 21%, αύξηση της φορολογίας από 13% σε 22% - 45%, αύξηση προκαταβολής φόρου από 75% σε 100%, φορολόγηση των επιδοτήσεων, καταβολή της αναδρομικής αύξησης των ασφαλίστρων του 2016, καθυστέρηση των εκτιμήσεων και αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Πάγος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι το 2020 στα εισοδήματα των αγροτών.

Οι αγρότες όμως θυμούνται τον κ. Τσίπρα στο Θεσσαλικό κάμπο, ανεβασμένο στην καρότσα του αγροτικού, να τάζει ψέματα και ανύπαρκτους παραδείσους. Τώρα κρύβεται και σιωπά.

Οι αγρότες της Αργολίδας δεν κοροϊδεύονται πια. Στις επόμενες εκλογές θα τιμωρήσουν τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τους εκπροσώπους του. Η πολιτική εξαπάτηση των αγροτών της Αργολίδας έχει πια τελειώσει».

Δείτε εδώ την επιστολή της Φώφης Γεννηματά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ