ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η μητέρα της Ασπασίας & η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ στέλνουν τις ευχές τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Η μητέρα της Ασπασίας & η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ στέλνουν τις ευχές τους
 Η Σπυριδούλα Φατούρου μητέρα της Άσπασίας και η Άννα Κορτέση από την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ έκαναν κοινή δήλωση στην οποία αναφέρουν :

Πριν δυο μήνες βάλαμε ένα μεγάλο και δύσκολο στόχο. Την αγορά ενός ειδικού για μεταφορά ΑΜΕΑ αυτοκινήτου. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήσαμε μια λαχειοφόρο αγορά η οποία έληξε την Τρίτη 11 Απριλίου. Νικητής είναι ο κάτοχος του λαχνού που έχει τα τέσσερα τελευταία νούμερα της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου και είναι το Νο 2619. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον νικητή γιατί δεν μας έχουν επιστραφεί ακόμη όλοι οι λαχνοί από τα σημεία πώλησης που υπήρχαν σε όλη την Ελλάδα. 

Από την δράση αυτή που ανέλαβε η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσόν, το οποίο όμως απέχει ακόμη αρκετά από την αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου

Για τον λόγο αυτό το ποσόν αυτό θα παραμείνει δεσμευμένο στον λογαριασμό της Άσπας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε να της προσφέρουμε την δυνατότητα να αλλάξει η ποιότητα ζωής της κάτι που θα την βοηθήσει σημαντικά στην αποκατάσταση της.

Στον αγώνα αυτό ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες.

Θέλουμε να στείλουμε 1.000 ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας όλους όσους βοήθησαν – ακόμη και από το υστέρημα τους – στο να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας.
Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση, ειρήνη, αγάπη και κυρίως Υγεία.

Για την Ε.Ο.ΣΤΗΡΙΞΗ 

Με εντολή Δ.Σ.
Άννα Κορτέση          Σπυριδούλα Φατούρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεχίζοντας τον αγώνα μας για να στηρίξουμε τις αγωνίστριες της ζωής Ασπασία (Άσπα) Μπόγρη και την ηρωίδα μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου και αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπαραστέκονται στις δράσεις μας, καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας να στηρίξουν αυτές τις δυο γυναίκες.

Το μεγάλο κόστος της νοσηλείας αλλά και των θεραπειών της Άσπας δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.
Για τον λόγο αυτό ακόμη και το 1€ από το υστέρημα μας είναι πολύτιμο. Ζητάμε την συνδρομή σας για να προσφέρουμε όλοι μαζί μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα 20χρονο κορίτσι που πληρώνει ακριβά και αναίτια μια αποτρόπαια πράξη του ίδιου του πατέρα της.
Η κατάθεση οποιουδήποτε ποσού θα είναι κατάθεση ψυχής.
Ο αριθμός λογαριασμού της Άσπας είναι:


Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ