ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Γ. Μανιάτης: Συγχαρητήρια στους νέους μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Συγχαρητήρια στους νέους μας
Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ένα μεγάλο Μπράβο θα ήθελα να δώσω στους νέους της Αργολίδας για τις επιδόσεις και βραβεύσεις τους στους χώρους του αθλητισμού και του πολιτισμού. Καταρχήν, αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!, του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους, για τις βραβεύσεις τους στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Ψηφιακής Δημιουργίας και Ταινιών Μικρού Μήκους. 

Μας έχουν κάνει περήφανους και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον όχι μόνο λόγω της σημαντικής επιτυχίας τους, αλλά και λόγω της ενασχόλησής τους με σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα και της ευαίσθητης κοινωνικής τους προσέγγισης.

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Φείδωνα για τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την άνοδό της στην Α Εθνική Κατηγορία με την ευχή να επιτύχει τους στόχους της και τη νέα χρονιά.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες του ΣΔΥ Αργολίδας, Ελ. Καρκαλάτου (100 και 200 μ.) και Φ. Καραπάνου (σφαιροβολία), για τις πρωτιές τους στους αγώνες «Βραϊμάκεια» στη Χαλκίδα με την παρότρυνση να συνεχίσουν την καλή και επιτυχημένη δουλειά τους.

Συγχαρητήρια!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ