Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Έκκληση για βοήθεια σε 19χρονο κάτοικο του Πόρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. |
Έκκληση για βοήθεια σε 19χρονο κάτοικο του Πόρου
 Με ανακοίνωση του ο Δήμος Πόρου καλεί τους ποριώτες να βοηθήσουν τον αγώνα για την ζωή του 19χρονου Αναστάσιου Κυριακόπουλου.


Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος, η συναυλία της μπάντας του Π.Ν. στα “Συνοριακά” θα ενταχθεί στην καμπάνια στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

“Ο 19χρονος συμπολίτης μας Αναστάσιος Κυριακόπουλος έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας, καθώς επιβάλλεται να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στην Αγγλία, προκειμένου να υποβληθεί σε δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών για να αντιμετωπίσει την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία από την οποία νόσησε πριν λίγους μήνες. Το κόστος της μεταφοράς και της νοσηλείας είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και οι γονείς του Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος και Δήμητρα Μπαλάτσιου κάνουν έκκληση να στηρίξουμε τον αγώνα του παιδιού και να του δώσουμε ελπίδα και ζωή.

Ο Δήμος μας καλεί κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας που έχει τη σχετική δυνατότητα να καταθέσει την οικονομική του ενίσχυση στον ακόλουθο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ – GR22 0171 5580 0065 5814 1400 978

Επίσης, κατόπιν συνεννόησης του Δημάρχου Πόρου με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο λιμάνι του Πόρου, στο πλαίσιο των «Συνοριακών», θα ενταχθεί στην καμπάνια στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας.”
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ