Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Το «Μαϊάμι» της Ελλάδας βρίσκεται στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. |
Το «Μαϊάμι» της Ελλάδας βρίσκεται στην Αργολίδα (βίντεο)
 Και όμως μπορεί να φαίνεται σαν να είναι στο εξωτερικό, όμως αυτό το μαγευτικό μέρος βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα στην... Αργολίδα!!!Κανάλια, πισίνες, φοίνικες, σκάφη, αυτό το μέρος δεν θυμίζει με τίποτα Ελλάδα, και όμως αποτελεί μια παραδεισένια τοποθεσία της χώρας που λίγοι ξέρουν. Δεν είναι άλλωστε λίγοι όσοι αποκαλούν το μέρος αυτό «Μαϊάμι» της Ελλάδας.

Ο οικισμός «Πόρτο Ύδρα» βρίσκεται στην ακτή που ξεκινά από τον Γαλατά και τελειώνει στο Πόρτο Χέλι και ξεκίνησε να χτίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, της επαρχιακής οδού Κορίνθου-Επιδαύρου-Κρανιδίου και της οδού Κρανιδίου-Ερμιόνης-Θερμησίας (2 χιλ. από το χωριό Θερμησία) και η διαδρομή είναι περίπου 190 χλμ (2,5 ώρες).

Οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν όχι με το αυτοκίνητο, αλλά με το σκάφος τους και λογικό, αφού τα εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν τον χλιδάτο οικισμό με τρόπο που μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας. Σήμερα, στον οικισμό υπάρχουν 330 ιδιόκτητες βίλες, όλες «πνιγμένες» στο πράσινο και τα πολύχρωμα λουλούδια.Η κάθε μια έχει την δική της «προσωπικότητα», συνθέτοντας ένα αρμονικό σύνολο.

Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο στο βίντεο:
Πηγή βίντεο: haanity

Με πληροφορίες από www.portohydravillage.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ