Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Τρίποντο στη διασκέδαση με Μάκη Χριστοδουλόπουλο από τον Α.Ο. Κρανιδίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Τρίποντο στη διασκέδαση με Μάκη Χριστοδουλόπουλο από τον Α.Ο. Κρανιδίου!
 Σε ένα απίστευτο γλέντι που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα ο πολυαγαπημένος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, τραγούδησε, ξεσήκωσε και αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου στην Αργολίδα περνώντας ένα .....αξέχαστο καλοκαιρινό Σαββατόβραδο!
Καταξιωμένος στο λαικό --και όχι μόνο-- τραγούδι, ο πολύπειρος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, εμφανίστηκε αντάξιος της διαδρομής του που έχει με επιτυχία καταγράψει εδώ και δεκαετίες στο ελληνικό πεντάγραμμο, ερμήνευσε τις γνωστές του επιτυχίες με την φωνή του να παραμένει αναλλοίωτη και να παρασύρει σε έναν...ατέλειωτο χορό τον κόσμο που του χάρισε μια αποθεωτική υποδοχή!
Από κοντά και ο εγγονός του Μάκης Junior Χριστοδουλόπουλος ο οποίος διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον μιας και τώρα "μαζεύει" πολύτιμες εμπειρίες δίπλα του ακολουθώντας τα χνάρια του!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο. Κρανιδίου, για μια ακόμη χρονιά, έβαλαν...."τρίποντο" στη διασκέδαση! Διοργάνωσαν ένα λαικό-δημοτικό γλέντι στο τέλος του οποίου ο κόσμος έφευγε με το χαμόγελο στα χείλη δίνοντας τους συγχαρητήρια και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι! Ευχή μας;
Στο επόμενο ραντεβού να έχει περίοπτη θέση η κούπα της ανόδου για να βρεθεί ο Α.Ο. Κρανιδίου, εκεί που πραγματικά αξίζει: Μαζί με τους καλύτερους! Γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία.....

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΙΚΟΣΚΟΠΙΟ ΤΕΑΜ-SPORT ERMIONIDA TEAM
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ