ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Έρχεται το "Epidavros Triathlon" 16-17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | |
Ερχεται το "Epidavros Triathlon" 16-17 Σεπτεμβρίου 2017
 Tο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Σεπτέμβρη στην Αρχαία Επίδαυρο και το Epidavros Triathlon πλησιάζει. Σε λιγότερο από ένα μήνα το διήμερο αυτό event θα ξεκινήσει προσφέροντας μία σειρά από αθλητικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Το Endurance Triathlon στην Half IM απόσταση και το Standard Triathlon στην Ολυμπιακή απόσταση προσφέρονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην extreme τους μορφή προσκαλώντας όλους εκείνους τους αθλητές που αισθάνονται έτοιμοι και κατάλληλα προπονημένοι ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις σε κάτι ιδιαίτερο και συνάμα απαιτητικό.
Παράλληλα, θα διεξαχθούν τα πολύ δημοφιλή αγωνίσματα του Sprint Triathlon και Aquathlon τα οποία συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές σε όλες τις ηλικίες. Για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου θα διεξαχθούν κολυμβητικός αγώνας 1500 μέτρων καθώς και αγώνας Crosswim υπό την επίβλεψη του μεγάλου πρωταθλητή μας Γιάννη Δρυμωνάκου. Τέλος, δεν θα λείψουν και οι παιδικοί αγώνες για τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να συμμετάσχετε σε ένα event που ευελπιστεί να δώσει μία άλλη διάσταση στο Ελληνικό Τρίαθλο.

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: http://why-n.gr/event/epidavros-action-triathlon-2017

Σας περιμένουμε όλους το διήμερο 16-17/9 στην Αρχαία Επίδαυρο!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ