ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησαν τα έργα στο Ναύπλιο για την τοποθέτηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μπάρας στην Λεωφ. Αμαλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
Ξεκίνησαν τα έργα στο Ναύπλιο για την τοποθέτηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μπάρας στην Λεωφ. Αμαλίας
 Μετά και την υπογραφή του συμφωνητικού με τον ανάδοχο, ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μπάρας, Πιλάρ (κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής), προειδοποιητικού φανού ένδειξης λειτουργίας και σχετικών ενημερωτικών πινακίδων στην διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας και Συγγρού.
Σύντομα με την ολοκλήρωση των εργασιών θα τεθούν σε λειτουργία ενώ παράλληλα προχωράει και το θέμα του πάρκινγκ των μονίμων κατοίκων της Παλιάς Πόλης.
Κάτοικοι της παλιάς πόλης, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως επίσης , κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, νοσοκομειακά και πυροσβεστικά οχήματα, Αστυνομία, Λιμενικό, ΑΜΕΑ, κ.λ.π, θα προμηθευτούν μια ηλεκτρονική κάρτα την οποία το μηχάνημα εισόδου θα διαβάζει από απόσταση και θα επιτρέπει την είσοδό τους στην Λεωφόρο Αμαλίας.
Η μετατροπή της λεωφόρου Αμαλίας σε ήπιας κυκλοφορίας δρόμο εκκρεμούσε πλέον της δεκαετίας και έρχεται για να βελτιώσει, σύμφωνα με την δημοτική αρχή την ζωή των κατοίκων και να παράσχει κίνητρα για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ