ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Π. Λαφαζάνης από Τρίπολη: Η δυναμική του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
Π. Λαφαζάνης από Τρίπολη: Η δυναμική του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο
Την ανάγκη να δυναμώσει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, προκειμένου να αλλάξουμε τα σχέδιά τους, τόνισε μιλώντας σε στελέχη και φίλους της ΛΑ.Ε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι η δυναμική αυτού του κινήματος έχει αποτρέψει τους πλειστηριασμούς, στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα, το επόμενο διάστημα, οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι να ετοιμάζονται να εκδώσουν αποφάσεις μη συμμετοχής σε πλειστηριασμούς.

Η δυναμική αυτού του κινήματος, τόνισε, πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και κάλεσε τους πολίτες να πλαισιώσουν τις τάξεις της Λαϊκής Ενότητας και τα στελέχη του κόμματος να βγουν πιο δυναμικά στην κοινωνία και να ενημερώσουν κάθε πολίτη για τη δράση της ΛΑ.Ε, ενισχύοντας την αντίσταση κατά των μνημονιακών πολιτικών, που έχουν καταβαραθρώσει την ελληνική κοινωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Λαφαζάνης μίλησε σε ευρύ ακροατήριο, που από νωρίς είχε γεμίσει την αίθουσα του Ε.Κ.Α για να τον παρακολουθήσει. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους δύο πρώην βουλευτές Αρκαδίας & Μεσσηνίας, Κώστα Ζαχαριά και Θανάση Πετράκο αντίστοιχα και τον περιφερειακό σύμβουλο, Σαράντο Αλεξανδρή.

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ