ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Οι meletites.gr δήλωσαν την παρουσία τους για πρώτη φορά στην Peloponnisos EXPO 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Οι meletites.gr δήλωσαν την παρουσία τους για πρώτη φορά στην Peloponnisos EXPO 2017
Η εταιρία μας συμμετείχε στη 2η διοργάνωση της Peloponnisos EXPO που διεξήχθη μεταξύ 27ης Σεπτεμβρίου και 1ης Οκτωβρίου στην Αργολίδα, με κύριο στόχο την επικοινωνία των υπηρεσιών μας με το ευρύ εμπορικό κοινό της περιοχής.

Μέσα από την αθρόα προσέλευση επισκεπτών τόσο στην έκθεση γενικά, όσο και στο περίπτερό μας, μοιραστήκαμε μαζί σας τόσο τις γνωστές σε όλους σας υπηρεσίες μελέτης και ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης ISO & HACCP, όσο και άλλες νομοθετικά απαιτητές ή και καινοτόμες υπηρεσίες μας.

Πρωταρχικός μας στόχος υπήρξε η πληροφόρηση κάθε ενδιαφερομένου, ότι μια τοπική επιχείρηση δραστηριοποιείται, σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου, στη διεξαγωγή υπηρεσιών πιστοποίησης, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, τη συνεργασία τους με δημόσιους φορείς και την εξαγωγική πολιτική τους. Γνωρίσαμε επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται εντός κι εκτός νομού, συζητήσαμε τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μας εμπιστεύτηκαν την επόμενη μέρα της επιχείρησή τους.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για μας το γεγονός ότι η αγορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου διψά για την υιοθέτηση νέων πρακτικών που θα προάγει τις εμπορικές της σχέσεις και δραστηριότητες, ενώ και για την άλλη πλευρά ευχάριστη εξέλιξη χαρακτηρίστηκε το γεγονός να βρεθεί ένας καταρτισμένος συνεργάτης τόσο κοντά.

Μέσα από αυτήν την επιστολή απολογισμού της έκθεσης για την εταιρία μας, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας και τη συμβολή σας στην επίτευξη των στόχων μας, στα πλαίσια της έκθεσης και φυσικά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με το κοινό της Αργολίδας για την επόμενη διοργάνωση το 2019.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ