ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους ευχαριστεί το Ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:29:00 μ.μ. |
Η ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους ευχαριστεί το Ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Άργους
 Ο Συντονιστής του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ που υλοποιείται στο Άργος, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Επιστημονικά Υπεύθυνη, κ. Γαβρουλά Αικατερίνη Ψυχίατρο, Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους.

Επίσης ευχαριστεί τον κ. Κοΐνη Αριστοτέλη Κλινικό Ψυχολόγο, την κ. Στράτου Ελπίδα Εργοθεραπεύτρια, το Νοσηλευτικό προσωπικό της δομής του Τμήματος καθώς και την Διοικήτρια κ. Φλώκου Αγγελική, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και όλους όσους συμμετείχαν με την παρουσία τους στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Μονάδας στο Άργος και στόχο είχαν να συμβάλλουν στην αρτιότερη εκπαίδευση των σπουδαστών μας, στην παροχή υποστηρικτικής και συμβουλευτικής βοήθειας σε θέματα ψυχικής υγείας για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων, την ευαισθητοποίηση και τον αποστιγματισμό της ψυχικής νόσου, καθώς και στην ευόδωση της δικής μας προσπάθειας για την παραγωγή σωστών συμβούλων.

Αναμφισβήτητα, η συνεργασία της Σχολής μας με το Ψυχιατρικό Τμήμα Ν.Μ. Άργους ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σκέψης στους εν δυνάμει και εν ενεργεία συμβούλους, καθώς και σε όλους τους σπουδαστές μας στο αντικείμενο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ο Συντονιστής EΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος
Δρ. Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ