Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Η 2η έκθεση γάμου & βάπτισης στο Ναύπλιο 27 Μαΐου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. |
Η 2η έκθεση γάμου & βάπτισης στο Ναύπλιο 27 Μαΐου
Το wedding date.gr διοργανώνει την 2η έκθεση γάμου & βάπτισης "ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2018" την Κυριακή 27 Μαΐου στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει, και να φέρει σε επαφή τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια με επαγγελματίες που σχετίζονται με την διοργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου ή μιας παραμυθένιας βάπτισης.

Το μυστήριο του γάμου είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ζωή ενός ζευγαριού. Η επιθυμία να είναι αξέχαστη και ονειρεμένη υπάρχει σε όλους μας, όταν αποφασίσουμε να κάνουμε το βήμα να παντρευτούμε. 

Με ενδιαφέρον, σεβασμό και διάθεση για προσφορά, δημιουργούμε αυτόν τον θεσμό, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μια καλύτερη γνώση των επιλογών που υπάρχουν και να εμπνευστούν από τις νέες προτάσεις τόσο για το γάμο όσο και για τη βάπτιση.
Δεκάδες ειδικοί σας περιμένουν για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε με άποψη και στυλ τη μεγάλη μέρα που ονειρεύεστε.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την συμμετοχή τους επιχειρήσεις του νομού Αργολίδας και της ευρύτερης περιοχής.

Οργανώστε τον γάμο και τη βάπτιση των ονείρων σας!

Κερδίστε χρόνο και χρήμα, γνωρίζοντας και συγκρίνοντας προϊόντα – υπηρεσίες – τιμές…
Ανακαλύψτε πρωτότυπα είδη, καινούριες ιδέες, καινοτόμες λύσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές των επαγγελματιών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ναυπλίου την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 από τις 12 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στην πλατεία Φιλελλήνων.

Μέσα από μια ακολουθία δρώμενων, παρουσιάσεων, επιδείξεων και πληροφόρησης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους επισκέπτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ