Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Στο 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής και Θρησκευτικών Ύμνων συμμετείχε η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:41:00 μ.μ. |
Στο 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής και Θρησκευτικών Ύμνων συμμετείχε η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου
Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών-Βυζαντινών Ύμνων, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, αποδεχόμενη την πρόσκληση των συνδιοργανωτών Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού, Δήμου Επιδαύρου και Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της με εκκλησιαστικούς ύμνους.

Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε ο Θεοδόσης Αντωνιάδης.
Στο 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής και Θρησκευτικών Ύμνων, που πραγματοποιήθηκε από 4 μέχρι 6 Μαΐου και το οποίο τείνει να γίνει θεσμός στο δήμο μας, συμμετείχαν 13 χορωδίες από την Ελλάδα και την Ρουμανία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο βουλευτής κ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Remetea Chioarlilui Ρουμανίας κ. Calin Petricaο με αντιπροσωπεία του Δήμου του και τους ιερείς Ciurdas Ioan. Romulus και Bilt Maran, οι ιερείς π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος και π. Γεώργιος Λεονάρδος, o Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού κ. Καψάλης, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αισώπου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι από διάφορα μέρη του Νομού μας.


Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κων. Μελάς
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ