ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Παπαδημούλης στο Ναύπλιο: Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | |
Παπαδημούλης στο Ναύπλιο: Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων
 «Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων για το μέλλον της Ευρώπης και έναν περίπου χρόνο πριν από τις προσεχείς ευρωεκλογές. Για αυτό και πρέπει όλες και όλοι, μαζί με τους πολίτες, να δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε αποκλειστικά τις προκλήσεις που έχουμε απέναντι μας» δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω βίντεο σε εκδήλωση στο «Βουλευτικό» του Ναυπλίου.

Στο τηλεοπτικό του μήνυμα που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, τόνισε ότι «πρέπει να βαθύνουμε σε πολιτικές που ενισχύουν την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, την δημοκρατία και τη διαφάνεια, την ισότητα σε δικαιώματα όλων των πολιτών».
Παπαδημούλης: «Οι ευρωπαίοι πολίτες αρνούνται να είναι θεατές»

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογράμμισε ότι «οι Ευρωπαίοι πολίτες αρνούνται να είναι θεατές ή απόμακροι παρατηρητές των εξελίξεων, ζητούν να είναι ενεργά συμμέτοχοι σε μία συλλογική προσπάθεια», ενώ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις νέες και στους νέους, είπε ότι «πρέπει πριν από όλα να τους δώσουμε χώρο και λόγο, διότι έχουν πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση και αρκετοί από αυτούς γυρνούν την πλάτη στην πολιτική και στη δημοκρατική συμμετοχή».


Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, όσων πιστεύουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και την ευρωπαϊκή ενοποίηση, να νοηματοδοτήσουμε εκ νέου την ευρωπαϊκή ενοποίηση με τα εργαλεία και τις αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, δηλαδή την αλληλεγγύη, την συνεργασία, την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την συνοχή, το δικαίωμα στη γνώση και τη συμμετοχική διακυβέρνηση».
«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

«Από την πλευρά μου», πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, «και ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συνεχίσω να δουλεύω προς αυτή την κατεύθυνση, διότι αυτά που μας ενώνουν ως ευρωπαίους πολίτες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στη χώρα μας, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»
αφήστε το σχόλιο σας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ