Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

«Ευρώπη και πολιτισμός»: Ημερίδα για δασκάλους στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. |
 «Ευρώπη και πολιτισμός»: Ημερίδα για δασκάλους στο Ναύπλιο
Με αφορμή την 9η Μαΐου – Ημέρα της Ευρώπης, την 18 Μαΐου – Διεθνής Ημέρα Μουσείων, το Ευρωπαϊκό έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και τις εκδηλώσεις «Γιορτάζουμε την Ευρώπη στο Ναύπλιο» που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Ναυπλιέων, συνδιοργανώνουμε με τον Δήμο Ναυπλιέων και το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων και την υποστήριξη του Τμήματος Επιστημονικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου επιμορφωτική ημερίδα με θέμα : «Η Ευρώπη και ο πολιτισμός. Δεξιότητες και στάσεις του 21 αι. στην εκπαίδευση: Αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά».

Στις 20 Μαΐου 2018, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, 9.00 έως 13.00, οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούν να παρακολουθήσουν, την ημερίδα με θέμα: «Ευρώπη και πολιτισμός». Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εργαστήριo για την κατασκευή ταινίας animation με την τεχνική του stop motion, παρουσίαση της τεχνικής της ψηφιακής αφήγησης και αξιοποίησή της στην διδακτική πράξη και θα ακολουθήσει ξενάγηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στην πόλη με την αξιοποίηση πρωτότυπου εκπαιδευτικού υλικού

Ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων στην ημερίδα θα είναι 40. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ) στο παρακάτω mail ή στην ΦΟΡΜΑ.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ