ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Υπό την αιγίδα της ΙΗF το Danaon Cup 2018! - Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 μ.μ. | |
Υπό την αιγίδα της ΙΗF το Danaon Cup 2018! - Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ
Την αμέριστη στήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ θα έχει η φετινή διοργάνωση του 6ου διεθνούς τουρνουά μικρών ηλικιών Danaon Cup 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργολίδα το διάστημα 2-7 Ιουλίου 2018.

Η ανάδειξη και προβολή του Danaon Cup από την Διεθνή Ομοσπονδία, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, αλλά και παράλληλα διαφήμιση για το τουρνουά, την ανάπτυξη του αθλήματος και γενικά όλου του ελληνικού χάντμπολ.

Η IHF επέλεξε για τον τίτλο του άρθρου το πετυχημένο Χάντμπολ-Πολιτισμός- Εκπαίδευση, ενώ στην συνέχεια γίνεται εκτενή αναφορά, τόσο στους στόχους των διοργανωτών, όσο και στην ιστορία του Διομήδη Άργους.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΙHF:

«Ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά ανάπτυξης διοργανώνεται στην Ελλάδα, πρόκειται για το Danaon Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αργολίδας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Στόχος είναι να δώσει στους νεαρούς αθλητές χάντμπολ μια ολοκληρωμένη εμπειρία με σύνθημα «Χάντμπολ, χαρά, εκπαίδευση». ΤοDanaon Cup συνδυάζει μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση στο χάντμπολ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος την κουλτούρα και την πλούσια ιστορία της περιοχής.

’’Η φιλοδοξία μας είναι να προωθήσουμε το χάντμπολ και να ενισχύσουμε τις διεθνείς σχέσεις μεταξύ των νέων ανθρώπων μέσω της χειροσφαίρισης. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να καλωσορίζουμε και να φιλοξενήσουμε ομάδες από όλο τον κόσμο. Είμαστε πρόθυμοι να τους προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία’’, είναι η επίσημη δήλωση των διοργανωτών.

"Το Danaon Cup δεν είναι μόνο αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά έχει επίσης ισχυρό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα".

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο σύστημα της διοργάνωσης, αλλά και τις ηλικιακές κατηγορίες με το Danaon Cup να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερο.

Συγκριμένα θα υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Κ14)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (Κ14)

Διεθνές Τουρνουά Παίδων (Κ16)

Διεθνές τουρνουά Εφήβων (Κ18)

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρξουν παράλληλες δραστηριότητες και happenings, όπως το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Show me the way», όπου επιτυχημένοι αθλητές χάντμπολ καλούνται να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους από την σπουδαία καριέρα τους.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον ΑΟ Διομήδης Άργους, πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες το 2012 και το 2014. Κατά τη διάρκεια των 34 χρόνων ιστορίας του συλλόγου, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Διομήδη είναι η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ την περίοδο 2011/12.

H καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχών στο Danaon Cup είναι η 31η Μαΐου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο Danaon

Η ανάρτηση της IHF
http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=5661
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ