ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Προσομοίωση οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου από το EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Προσομοίωση οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου από το EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ
Το EUROPE DIRECT Δήμου Ναυπλιέων προωθεί και υποστηρίζει τη διάχυση όλων των δράσεων του δικτύου EUROPE DIRECT σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε για την δράση του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής ενοποίησης και Πολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) προγραμματίζει τη διοργάνωση προσομοίωσης οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου. 

Η προσομοίωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ στον τομέα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2018.

25 σχολεία από όλη την Ελλάδα καλούνται να συμμετάσχουν με τέσσερις (4) μαθητές της Α’ ή Β’ Λυκείου το καθένα (σύνολο 100 μαθητές). Κάθε σχολείο δύναται να συμμετάσχει με έναν (1) υπεύθυνο καθηγητή και τέσσερις (4) μαθητές. 

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής του σχολείου σας στην προσομοίωση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε έως τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο fax 210 7257114 ή στο e-mail athens.eu.mode.junior@eliamep.gr

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας. Όλα τα έξοδα συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό όπως η μετακίνηση διαμονή στην Αθήνα για καθηγητές και μαθητές καλύπτονται από τους διοργανωτές.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ