ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Αντώνης Ντέμος: Ζητώ την άμεση κάλυψη των αναγκών της Δ.Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. | |
Αντώνης Ντέμος: Ζητώ την άμεση κάλυψη των αναγκών της Δ.Π.Ε. Αργολίδας
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε για ακόμα μια φορά στην παράταξή μου (ΔΗ.ΣΥ.) αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη -συνεχώς από το 2005 – αλλά και στο πρόσωπό μου στις εκλογές της 31ης Μαΐου 2018 για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ε.Ε. του Συλλόγου μας.


Λειτουργία Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Συνάδελφοι ισσες

Η έλλειψη του διοικητικού προσωπικού, αλλά και η αδυναμία κάλυψής του, με ετήσιες αποσπάσεις εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας, έχει δημιουργήσει τα δύο τελευταία χρόνια πάρα πολλά προβλήματα στη λειτουργία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας, με καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών, των πολιτών, των γονέων, αλλά και υπηρεσιών και φορέων που απευθύνονται σε αυτή.

Γίνονται λάθη (που διορθώνονται και με την παρέμβαση των αιρετών την τελευταία στιγμή) που μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στο Μητρώο, στις υπηρεσιακές μεταβολές, στις προϋπηρεσίες, τη μισθοδοσία και στις συντάξεις των συναδέλφων κλπ.

Δημιουργείται συνεπώς μια εικόνα δυσπιστίας για την αποτελεσματικότητα της Δ.Π.Ε. Αργολίδας και την δυνατότητά της να εξασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα των συναδέλφων, ως οφείλει.

Συνεπώς είναι επείγουσα ανάγκη να στελεχωθεί η Δ.Π.Ε. με διοικητικό προσωπικό που θα εξασφαλίζει την μόνιμη και διαρκή ενασχόληση με τα πολλά και διαφορετικά αντικείμενα .Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η κάλυψη των αναγκών άμεσα με διοικητικούς υπαλλήλους πρέπει να αποσπαστούν οι τρεις συνάδελφοι ΠΕ70 που δεν ικανοποιήθηκε η αίτησή τους.

Ζητώ την άμεση κάλυψη των αναγκών της Δ.Π.Ε. Αργολίδας από τη Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Πελοποννήσου και το Υπουργείο Παιδείας.

Υ.Γ. Θέλω να σημειώσω ότι οι ελάχιστοι υπηρετούντες υπάλληλοι(διοικητικοί και εκπ/κοί) στη Δ.Π.Ε. δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων εκπ/κών.


Δικός σας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΕΜΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ