Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Με σημαντική προσέλευση & συμμετοχή η ανοικτή συζήτηση του Κινήματος Αλλαγής στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:32:00 μ.μ. | | |
Με σημαντική προσέλευση & συμμετοχή η ανοικτή συζήτηση  του Κινήματος Αλλαγής στο Κρανίδι
Σ’ εκδήλωση που διοργανώθηκε από στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο ΚΡΑΝΙΔΙ παραβρέθηκαν κλιμάκιο μελών της Ν.Ε. μαζί με τον βουλευτή - πρώην υπουργό Γ Μανιάτη & μίλησαν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις τόσο σ’ Εθνικό όσο & παραταξιακό επίπεδο.

Η σημαντική προσέλευση & η συμμετοχή στην ανοικτή συζήτηση που ακολούθησε, διάρκειας πλέον των 21/2 ωρών με τους πολίτες του ευρύτερου δήμου της Ερμιονίδας, ανέδειξε τα σημαντικά τοπικά προβλήματα που παραμένουν χωρίς διάθεση επίλυσης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καθώς επίσης την βούληση των κατοίκων για επάνοδο σε πρωταγωνιστικό ρόλο της δημοκρατικής παράταξης που με τις πολιτικές της όχι μόνο εδραίωσε την Δημοκρατία αλλά όταν χρειάσθηκε έδωσε το παρόν για την διάσωση της χώρας από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της ΝΔ & την παραμονή της στην Ευρωζώνη, μη υπολογίζοντας πολιτικό κόστος, αρνούμενη να ψευδολογήσει εις βάρος της κοινωνικής συνοχής, είτε με Ζάππεια είτε με λαϊκίστικες κορώνες περί Μερκελιστών - Γερμανοτσολιάδων ή των «φωτισμένων παράλληλων» προγραμμάτων Θεσσαλονίκης….!

…στις Δημοκρατίες ο πλουραλισμός των ιδεών είναι πολιτικός πλούτος, στη δομημένη Δημοκρατία δε του Δυτικού πολιτισμού τις αποφάσεις παίρνει η εκλεγμένη ηγεσία της.
Δεν περισσεύει χώρος για προσωπικές στρατηγικές αλλά μόνο η προσήλωση στην Εθνική προσπάθεια γι’ απεξάρτηση της χώρας από τα «ματωμένα» πλεονάσματα που στενεύουν τον δημοσιονομικό χώρο για ενεργητική πολιτική ανάπτυξης & κοινωνική ευημερία…

… & αυτή η «νέα σελίδα» στη χώρα μας δεν μπορεί να γραφτεί από αυτή την Κυβέρνηση. Κυβέρνηση σε αποδρομή! Χρειάζεται πολιτική αλλαγή…


Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
Λεωνίδας Ζ. ΚουτσογιάννηςΙ ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ