ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ιταλία: Τρόμος από έκρηξη στη Μπολόνια - Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες (σοκαριστικό βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. |
Ιταλία: Τρόμος από έκρηξη στη Μπολόνια - Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες (σοκαριστικό βίντεο)
 Χάος επικράτησε το μεσημέρι στη Μπολόνια από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης τη Δευτέρα στις 3μμ (ώρα Ελλάδας). Τουλάχιστον δύο νεκροί και 60 τραυματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων εγκαυματίες, είναι ο νεότερος απολογισμός της έκρηξης.
Η έκρηξη σημειώθηκε στoν αυτοκινητόδρομο Μπόργκο Πανιγκάλε, ενώ προήλθε από σύγκρουση φορτηγού που έφερε εύφλεκτα υλικά και ορισμένων αυτοκινήτων. Η κατάσταση έγινε χειρότερη, όταν έπιασαν φωτιά και εξερράγησαν αυτοκίνητα από γειτονικές αντιπροσωπείες.
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των εύφλεκτων οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν κατορθώσαν να κατασβέσουν άμεσα την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την έκρηξη, καθώς ήταν δύσκολη η προσέγγιση στο σημείο. Λόγω της ισχύος της έκρηξης, μέρος της γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου γκρεμίστηκε, ενώ έσπασαν τα παράθυρα κοντινών στο σημείο κατοικιών.
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν ένα τεράστιο πύρινο μανιτάρι και μια στήλη μαύρου καπνού να υψώνεται στον ουρανό. Το ιταλικό αεροδρόμιο της Μπολόνια διευκρίνισε μέσω Twitter ότι η έκρηξη δε σημειώθηκε στους χώρους του αεροδρομίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ