ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου (βίντεο)

Ναύπλιο: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου (βίντεο)
Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εόρτασε την εορτή της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, ο ομώνυμος Ιερός ναός στις Εργατικές κατοικίες Ναυπλίου. Φέτος κατά την ιερά πανήγυρη ο Ιερός Ναός είχε την ευλογία να φιλοξενήσει το Ιερό Λείψανο του Οσίου Παρθενίου του εν Κουδουμά της Κρήτης για ολιγοήμερη προσκύνηση.
Την παραμονή της εορτής Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του οσίου στα προπύλαια του ναού και εν συνεχεία τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου.
Την ημέρα της εορτής Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018 εψαλλεί ο Όρθρος και τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου.
Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Αργολίδος προέβει στην χειροθεσία ενός νέου αναγνώστου που θα διακονεί το Ιερό Βήμα του φοιτητή Θεολογίας Αλεξάνδρου Μαυρόγιαννη από το Ναύπλιο.
Ο εφημέριος του ναού π. Βασίλειος Γκολέμης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησαν τον Άγιο Νεκτάριο . Ευχές για μία καλή διακονία εξέφρασε ο Ιερέας και στον νέο αναγνώστη.
Η Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης έγινε το 1953 μ.Χ. Ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, εορτάζει στις 9 Νοεμβρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ