ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Νικήτρια 2-0 η Ερμιονίδα στο τοπικό ντέρμπι με την Ένωση Λέρνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | | | |
Νικήτρια 2-0  η Ερμιονίδα στο τοπικό ντέρμπι με την Ένωση Λέρνας
Στο 17′ η Ένωση Ερμιονίδας είχε καταφέρει να προηγηθεί 2-0 της Ένωσης Λέρνας στο Κιβέρι ενώ είχε και ένα δοκάρι. Νωρίς νωρίς λοιπόν εξασφάλισε την νίκη στο τοπικό ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Κολιτσιδάκη μπήκαν αποφασισμένοι: στο πρώτο μόλις λεπτό ο Τριμπόνιας έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ κάτι που κατάφερε στο 13′ ο Νικολόπουλος. Στο 15′ ο Πούτσης είχε δοκάρι και στο 17′ ο Νικολούδης διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η Λέρνα προσπάθησε να σκοράρει για να μπει πάλι στο παιχνίδι και στο 23′ ο Αϊβαλιώτης είχε με τη σειρά του δοκάρι.
Στην επανάληψη η Λέρνα κράτησε μια άκαρπη εδαφική υπεροχή χωρίς όμως φάσεις ενώ η Ερμιονίδα θα μπορούσε να σκοράρει με τις αντεπιθέσεις που επιχείρησε. Μόλις στις καθυστερήσεις ο Αλευράς χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια.
Διαιτητής από την Ηλεία ο Μαρκαντωνάτος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Λέρμας (46′ Μανιάτης), Καϊάφας (46′ Μπακατσέλος), Κάπλατζης, Σελλής, Τσουρδίνης, Κρεμμύδας (60′ Αντωνόπουλος), Μούγιος (84′ Παντέλης), Μπιτζής, Τριανταφύλλου, Αϊβαλιώτης.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Αλευράς, Κουκλάς, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (85′ Μποτόφ), Κορνελάτος, Τριμπόνιας (80′ Σαλπαδήμας), Πούτσης, Νικολούδης (55′ Βασιλάρης).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ