ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | |
Εκδήλωση από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς
Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας και των γραμμάτων , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο , στην αίθουσα του κέντρου "PANTAZIS ROYAL" στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος όλων των βαθμίδων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους .
Σε μία κατάμεστη αίθουσα με καθολική συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών, καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ομίλησε επίκαιρα για τους τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων με θέμα: «ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών Π. Σκούφης,  ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας κ. Ιωάννης Γαληνός, εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας, κα.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δεξιώθηκε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους δώρισε τα τελευταία δυο βιβλία του, «Ο Θεός είναι άπαιχτος» και το «Οδοιπορικό στην Πολωνία».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ