ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Στα καλύτερα τριαθλητικά events της χώρας το Nafplio Energy Triathlon

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | |
Στα καλύτερα τριαθλητικά events της χώρας το Nafplio Energy Triathlon
Το 2018 ήταν μια χρονιά που σίγουρα άφησε το δικό της αποτύπωμα στην Ελληνική Τριαθλητική κοινότητα. Για πρώτη φορά είχαμε 17 διαφορετικούς οργανωτές με περισσότερα από 35 διαφορετικά τριαθλητικά. events, σε όλη την επικράτεια, με την πλειονότητα αυτών να είναι εκτός Αθήνας. 

Επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα και στα kids triathlon, που εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στα διάφορα τριαθλητικά events, κυρίως αυτά της περιφέρειας. Ευχή και ελπίδα, πολύ σύντομα όλοι οι οργανωτές να έχουν από έναν αγώνα kids triathlon στο καλεντάρι τους.

Το 2019 αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό. Με τρία διεθνή brands (Powerman, Ironman 70.3 Greece, πλέον του Xtrerra Greece που γίνεται από το 2013), αναμένεται να προσφέρουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες και συγκινήσεις στους Έλληνες τριαθλητές, κάνοντάς τους ακόμη πιο ανταγωνιστικούς. 

Επιπλέον θα αποτελέσουν κίνητρο και αφορμή για να διεισδύσει περισσότερο “νέο αίμα” στο άθλημα. Σε όλα τα παραπάνω brands προσθέστε και τα “γηγενή brands” που μετρούν περισσότερο από μια 6ετία οργανωτικής εμπειρίας (Transition Sports, Spetsathlon, Almiraman) και πλέον έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία και υποδομή για ακόμη αρτιότερα τριαθλητικά events. Δεν θα πρέπει να παραλείψει κανείς και τους πιο πρόσφατους αγώνες (από το 2016 και μετά) σε όλη την περιφέρεια (Epidavros Action, Porosea, OceanLava, Chaniathlon, Il Porto Triathlon Ηγουμενίτσα, κλπ) που δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη δυναμική, χρόνο με τον χρόνο.

Ας δούμε στο αρχείο που ακολουθεί, τους δέκα δημοφιλέστερους αγώνες για το Ελληνικό κοινό, με βάση τα αποτελέσματα, όπως αυτά καταγράφονται στις επίσημες ιστοσελίδες των οργανωτών.

Απαραίτητη διευκρίνηση :

-Τα στοιχεία αφορούν καθαρά τερματισμούς/συμμετοχές σε αγώνες τριάθλου. Τυχόν παράλληλες δραστηριότητες/αγώνες όπως κολύμπι, aquathlon, κλπ, δεν έχουν καταμετρηθεί. Στόχος είναι να αξιολογούνται συγκρίσιμα μεγέθη.
-Δεν υπολογίζονται τα στοιχεία που αφορούν τα DNS, για προφανείς λόγους. Παρόλα αυτά αναφέρονται.
-Στο Almiraman έχουν αφαιρεθεί 7 συμμετοχές (4 από το ατομικό και 3 από τα relays) που αφορούσαν άτομα με ιδία συμμετοχή και στα 2 αγωνίσματα, sprint & half).
-Έχει προστεθεί και ο αγώνας OCEANLAVA (Ρόδος) γιατί η διαφορά της μιας (1) συμμετοχής είναι στα όρια του στατιστικού λάθους

Πηγή:swimbikerun.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ