ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Μανιάτης: Να προστατευθεί η Α’ κατοικία από πλειστηριασμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Να προστατευθεί η Α’ κατοικία από πλειστηριασμούς
Το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε Τροπολογία στη Βουλή προκειμένου να προστατευθεί η Α’ κατοικία των οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών από τους πλειστηριασμούς στους οποίους προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νομοθετική λύση του τεράστιου προβλήματος των κόκκινων δανείων, έχει φέρει σε αδιέξοδο χιλιάδες πολίτες, που αδυνατώντας να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, βλέπουν τα σπίτια τους να βγαίνουν σε μαζικούς πλειστηριασμούς.

Σε απάντηση της κυβερνητικής ανικανότητας, μαζί με όλους τους συναδέλφους μου της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, καταθέσαμε Τροπολογία που στοχεύει στο να εξασφαλιστεί άμεσα και δραστικά η προστασία των σπιτιών των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, με την παράταση του Νόμου ΠΑΣΟΚ (Ν. 3869/2010) έως το τέλος του 2019. Τα προβλήματα των πολιτών αντιμετωπίζονται με πράξεις. Με την Τροπολογία μας δεσμευόμαστε πολιτικά για την προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας που εξαπατήθηκαν από την πολιτική απάτη του Α. Τσίπρα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ