Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχίες για τους "Ιπτάμενους" στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:21:00 μ.μ. | |
Επιτυχίες για τους "Ιπτάμενους" στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης
Η ομάδα των Ιπτάμενων Αργολίδας βρέθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προκειμένου να συμμετάσχει στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο Πεπανός από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 200μ. ύπτιο την 2η θέση στα 400μ. ελεύθερο και την 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.
Παράλληλα στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε και ημερίδα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών όπου συμμετείχε η Ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού η οποία «έπιασε» ακόμα ένα όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ατομικό ρεκόρ.
Οι ιπτάμενες κολυμβήτριες, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζονται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ