ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Συναυλία στο Ναύπλιο από το μουσικό σύνολο της Βέροιας Art Guitaristas

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. |
Συναυλία στο Ναύπλιο από το Βεροιώτικο μουσικό σύνολο Art Guitaristas
 Σε ένα ακόμη σπουδαίο Φεστιβάλ, συμμετέχει το διάσημο Βεροιώτικο Μουσικό ΣύνολοArtGuitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε σύμπραξη με το Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη - Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας). 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, θα εμφανιστούν στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών. 

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη οι διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης, που θα εμφανιστούν σόλο αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, το διάσημο Nikea Guitar Ensemble, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κιθάρας Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και ο Συνθέτης-Κιθαριστής, Δημήτρης Σβυντρίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης).

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο καταξιωμένος σολίστ κιθάρας & παιδαγωγός Αριστοτέλης Βρεττάκης, ενώ όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο "Βουλευτικό", με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ