ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Γ. Μανιάτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. |
Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Γ. Μανιάτης
Στο Διεθνούς εμβέλειας Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum) θα μιλήσει αύριο, Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης. 

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στις 11.15΄π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στο πάνελ με τίτλο «Energy Geopolitics and the Role of Greece (Ενεργειακή Γεωπολιτική και ο ρόλος της Ελλάδας)», ενώ στις 13.30΄ θα τοποθετηθεί σε κλειστό lunchμε τίτλο «A National Strategy on Foreign Policy; How feasible in the years to come? (Εθνική Στρατηγική στην Εξωτερική Πολιτική: Πόσο εφικτή τα επόμενα χρόνια;)»

Το Φόρουμ, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στη ΝΑ Ευρώπη και κάθε χρόνο συγκεντρώνει καταξιωμένες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών, τη διαμόρφωση προτάσεων και την ανάπτυξη θέσεων, σχετικά με τις προκλήσεις του "Αύριο", θέτοντας ως στόχο τη διαμόρφωση μιας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Δείτε εδώ την agenda του Συνεδρίου

LiveStreaming
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ