ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τάσος Καρύγιαννης: Μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο και την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | |
Τάσος Καρύγιαννης: Μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο και την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»
Ονομάζομαι Καρύγιαννης Τάσος, μεγάλωσα στο Ναύπλιο και σπούδασα Φυσική στην Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Σήμερα ζω στο Ναύπλιο με την σύζυγό μου, Αρχιτέκτονα Βάνα Ξηνταροπούλου και είμαι μέτοχος στο φροντιστήριο Μ.Ε. ΠΥΡΗΝΑΣ, όπου και εργάζομαι σαν Καθηγητής. Παράλληλα είμαι μέτοχος της Mytaxi Nafplio και της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια. Την περίοδο 2011 έως 2014, ήμουν μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ναυπλιέων. Στην επιτροπή αυτή συνεργάστηκα πρώτη φορά, με τον νυν Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο, όπου διέκρινα το ζήλο και την αγάπη του για τον Δήμο μας και τη θέληση και γνώση του να τον υπηρετήσει . Πέντε χρόνια μετά, η πρόσκληση του κ Κωστούρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του με την παράταξη "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" με τιμά ιδιαιτέρως. Με τιμά γιατί πιστεύει σε εμένα, γιατί πιστεύει στους νέους.

Ως νέος λοιπόν, θα εργαστώ συλλογικά πάνω σε νέες ιδέες, με θετική ενέργεια και θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Κρίνω αναγκαίο, για να συνεχίσει το Ναύπλιο και ο Δήμος μας να στοχεύουν ψηλά, να βρεθώ στις εκλογές δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο ρόλος του Δημάρχου ακόμα και μέσα σε περιόδους κρίσης ώστε το Ναύπλιο και ο Δήμος μας να προχωρούν μπροστά!




Με εκτίμηση

Τάσος Καρύγιαννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ