ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Μαρία Ράλλη στη μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί με τον Δήμαρχο Δ. Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | |
Η Μαρία Ράλλη στη μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί με τον Δήμαρχο Δ. Κωστούρο
 Η Μαρία Ράλλη εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού στη μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου μαζί με τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο. Η δραστηριοποίηση της είναι έντονη και συνεχής καθώς ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της ,δίνοντας καθημερινά λύσεις, ενώ ταυτόχρονα η συνεισφορά της στον κρίσιμο τομέα της παιδείας και της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας, όπως και σε πολλές πολιτιστικές δράσεις εξαιρετικά σημαντική.

Οργανωτική , εργασιομανής , υπεύθυνη και αποτελεσματική είναι από τους συμβούλους οι οποίοι μιλούν με το έργο τους.

Ευγενής και κοινωνική γνωρίζει τεράστια αποδοχή κάτι που έχει πανικοβάλλει τους αντιπάλους οι οποίοι επιλέγουν ανήθικες μεθόδους για να την χτυπήσουν. .

Η ίδια απαντά με θαυμαστή αξιοπρέπεια και δυναμισμό και δηλώνει:

«Επέλεξα να συμπορευτώ στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου γιατί μετά από 4 χρόνια συνεργασίας μαζί του έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του.

Επί θητείας του το Ναύπλιο αλλά και ο ευρύτερος δήμος Ναυπλιέων έχει αποκτήσει τη δυναμική που μόνο σαν όνειρο θα μπορούσε να φαντάζει στην εποχή που ζουμε. Έχουν γίνει μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το Δήμο και έχουν δοθεί παντού λύσεις.

Υπάρχουν ήδη πολλά που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και φυσικά με ένα όραμα που συνεχίζεται.

Για τα παιδιά μου και τον τόπο μου, με την ίδια θέληση, δουλειά και πείσμα θα παλέψω μαζί με το δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο και όλη του την ομάδα για μια ακόμα καλύτερη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Ο Δημήτρης Κωστούρος είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ με ηγετικές ικανότητες και που δε θα εγκαταλείψει ποτέ τη μάχη για το Ναύπλιο και όλο τον καλλικρατικό δημο Ναυπλιέων.
Ενωμένοι μπορούμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ