ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο Μάνος Αντωνίου υποψήφιος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Ο Μάνος Αντωνίου υποψήφιος με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
ονομάζομαι Μάνος Αντωνίου, κατάγομαι από τους Φούρνους και εργάζομαι ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Θεάτρου «Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα» και Πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διδάσκω υποκριτική στην ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΜΑΙΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗ-ΤΡΑΓΚΑ» , από το 2005.

Ως ηθοποιός έχω παίξει στις παραστάσεις: Diavol Kommantante, Όλα για την Ελίζα, Άνθρωποι και Άγγελοι, Δανειστές , Η αυλή των θαυμάτωv, Η Τύχη της Μαρούλας, Η Δωδέκατη νύχτα, Γιατρός με το Στανό, Ο Διάολος και η ουρά του, Ζητείται Δολοφόνος, Επιτρέποντες, Αχαρνείς, Η στάση Σαμπωντέ, Όρνιθες , Μειδιάστε παρακαλώ, Μήδεια κ.α.

Ως σκηνοθέτης έχω ανεβάσει τις εξής παραστάσεις: Ματωμένος γάμος, Εκκλησιάζουσες, Κατά φαντασίαν ασθενής, Το σπίτι της Μπερνάλντα Άλμπα Δωδέκατη Νύχτα, Ο θρίαμβος του έρωτα, Φωνάζει ο κλέφτης, Pούζ-Λιβάνι και Κονιάκ, Μαμά είναι Παντρεμένος, Replay On, Αλαντίν, Το Χρυσοφεγγαράκι κ.α.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις: Η Πολυκατοικία, Επτά θανάσιμες πεθερές, Είμαστε Στον Αέρα (MEGA), Έρωτας, Άνω Κάτω, Αδελφές Ψυχές (ΑΝΤΕΝΝΑ), Μικρές Αμαρτίες (STAR), Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα (ALPHA).

Ως νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης, πιστεύω στη συμμετοχή στα κοινά και στην ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, αποφάσισα να είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της “Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας” με υποψήφιο Δήμαρχο τον φίλο μου Τάσο Λάμπρου, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα για την εργατικότητά του, την ειλικρίνειά του και την τιμιότητά του.

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τον τόπο μας και η ισχυρή ομάδα της παράταξής μας αποτελεί εγγύηση ότι μπορεί να εξασφαλίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας.

Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε ενωμένα με συναίνεση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,

Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida

Με Εκτίμηση
Αντωνίου Μάνος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ