ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Υπερπολυτελείς θαλάσσιες "κούκλες" στο Ναύπλιο για το 6ο Mediterranean Yacht Show (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:52:00 μ.μ. | |
Υπερπολυτελείς θαλάσσιες "κούκλες" στο Ναύπλιο για το 6ο Mediterranean Yacht Show (βίντεο)
 Συνεχείς ειναι οι αφίξεις των υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής στο Λιμάνι του Ναυπλίου που θα λάβουν μέρος στο 6ο Mediterranean Yacht Show στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στην ιστορική πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Το 6ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες, λαμβάνοντας χώρα στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.
Η φετινή διοργάνωση έρχεται με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των 107 εγγεγραμένων σκαφών, και τον συνολικό αριθμό επαγγελματιών του κλάδου να ξεπερνά τους 400 από ολόκληρο τον κόσμο.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.
Η σταθερή επιλογή του Ναυπλίου ως τόπου διεξαγωγής του event δεν περιορίζεται μόνο στην φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της περιοχής αλλά και στην απεριόριστη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων που καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση ενός γεγονότος τέτοιου βεληνεκούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ