ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:32:00 μ.μ. | |
 Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου στο κατάστημα εστίασης Αίολος στη παλιά πόλη του Ναυπλίου στην οδό Όθωνος.

Επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα για την κατάσβεσή της, ενώ ο καπνός από την φωτιά ήταν πυκνός και εμφανής από αρκετά μακριά.. Η αναστάτωση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου ήταν μεγάλη καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα γειτνιάζουν παλιές οικίες με κεραμοσκεπες, ενώ εκκενώθηκαν και ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται πάνω ακριβώς από το κατάστημα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος με λάδι (πιθανόν φριτέζα). Στο χώρο του καταστήματος οι πυροσβέστες έκαναν χρήση ειδικού εξοπλισμού με μάσκες και οξυγόνο λόγω του πολύ πυκνού καπνού.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν προσπάθειες να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς ενώ μεγάλη προσοχή έδωσαν στα γειτονικά σπίτια. 
Πανικός επικράτησε και στους θαμώνες του καταστήματος που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί και έτρωγαν και οι οποίοι παράτησαν τα τραπέζια όπως ηταν και απομακρύνθηκαν χωρίς να κινδυνέψει κανείς.
Δείτε παρακάτω το βίντεο από το σημείο της πυρκαγιάς και τις δηλώσεις του διοικητή της πυροσβεστικής Ναυπλίου Πύραρχου Βασίλη Αλεξόπουλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ