ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δήμητρα Δρούζα: Αισθάνομαι υπερήφανη που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | | |
Δήμητρα Δρούζα: Αισθάνομαι υπερήφανη που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι
 Η επόμενη μέρα ξημέρωσε φέρνοντας επάξια στο προσκήνιο ξανά Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωστούρο. Ένας άνθρωπος με όραμα, σαφή σχέδια δράσης, ευαισθησίες και αγάπη για τον τόπο κατέκτησε τη θέση κορυφής που του άξιζε. 

Συγχαρητήρια λοιπόν Δήμαρχε για την επανεκλογή σου και θερμά ευχαριστώ που αυτούς τους μήνες μπήκα στην οικογένεια της παράταξης σου. 

Όλον αυτό τον καιρό δίπλα σου έμαθα πολλά και ουσιαστικά. Αισθάνομαι υπερήφανη που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στο χτίσιμο της επιτυχίας σου. 

Ένα μεγάλο έπειτα συγχαρητήρια στους εκλεγμένους δημοτικούς μας συμβούλους. Ο αγώνας σας τώρα ξεκινά και είμαι σίγουρη πως θα τα πάτε περίφημα. Κλείνοντας φτάνω σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, ακόμα και με την καλή σας την κουβεντα. 

Δεσμεύομαι να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης σε κάθε περίσταση. Σύμμαχοι μου πάντα η οικογένεια και οι φίλοι που δε θα μπορούσα να παραλείψω. 

Υ. Γ. Τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς την υπομονή, την καθοδήγηση και την αγάπη σας Σοφία, Ευαγγελία, Μενια.... Προσωπικά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ