ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Υλοποιείται το όνειρο του κτηρίου του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. |
Υλοποιείται το όνειρο του κτηρίου του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων πραγματοποίησαν σήμερα η ο μάδα εθελοντών του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας με επικεφαλής των Πατέρα Ελευθέριο Μίχο, ζητώντας την παρέμβαση του Δημάρχου για την υλοποίηση του έργου. 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πατέρας Ελευθέριος, Η νομιμότητα έχει εξασφαλιστεί και θεωρούμε πως ο Δήμαρχος αποτελεί Εγγυητή του έργου, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ελεγκτικού συμβουλίου Απόστολος Μπότσος χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Συνδημιουργό του έργου. 
Όπως υποστήριξαν οι παρευρισκόμενοι, Όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του πολυχώρου του συσσιτίου.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στον 6ετή αγώνα για την κατασκευή του κτηρίου του συσσιτίου και υπέθεσε πως σύντομα σε 2 μήνες θα προχωρήσουν τα έργα. Απευθυνόμενος στα μέλη μεταξύ άλλων τόνισε πως «Ότι πείσμα και η υπομονή του πάτερα Ελευθέριου μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε εμπόδια χρόνων. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με χρίζετε Εγγυητή και Συνδημιουργό του έργου. Αυτό που επιτελείται εκεί είναι τεράστιο ανθρωπιστικό έργο και οποιοδήποτε εμπόδιο θα ξεπεραστεί εύκολα από τον δήμο και τους εθελοντές. Κάλεσε μάλιστα όποιον θέλει να βοηθήσει να ανέβει τα σκαλιά της Ευαγγελίστριας και να γίνει κομμάτι του συνόλου της Αλληλεγγύης».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ