ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

"Κουντουριώτεια 2019" στην Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
"Κουντουριώτεια 2019" στην Ύδρα
 Κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 84 χρόνων από το θάνατο ενός από τα πιο άξια τέκνα της Ύδρας, του Ναυάρχου, Ελευθερωτή του Αιγαίου και Πρώτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Παύλου Κουντουριώτη.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία της ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στυλιανή Μενδώνη.

Η κ. Υπουργός θα παραστεί το Σάββατο 24 Αυγούστου στα εγκαίνια της έκθεσης «Τα παιγνίδια της Ζωής» του εικαστικού Νίκου Στεφάνου που έχει επιμεληθεί ο Αλέξης Βαρούκας, στις 21.00. Στην συνέχεια συνοδεία του Δημάρχου θα μεταβεί στο Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας (ΙΑΜΥ) για το κοντσέρτο αφιέρωμα στην μεγάλη Ελληνίδα υψίφωνο Μαρία Κάλλας. Μια εκδήλωση που οργανώνει το ΙΑΜΥ στα πλαίσια του εορτασμού για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργείας του και περιλαμβάνει ένα κοντσέρτο με την διάσημη mezzo soprano Varduhi Khachatryan και τον πιανίστα Corrado Valvo.

Tην Κυριακή 25 Αυγούστου, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στυλιανή Μενδώνη θα παραστεί στην Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη.

Εκ του Δήμου Ύδρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ