ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Το Κολοκοτρωνίτσι θα ξαναζωντανέψει τηλεοπτικά για "Το Καφέ της Χαράς"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Το Κολοκοτρωνίτσι θα ξαναζωντανέψει τηλεοπτικά για "Το Καφέ της Χαράς"
 Η κωμική σειρά "Το καφέ της Χαράς" που όλοι αγαπήσαμε και έκανε γνωστή την Καρυά Αργολίδας στο Πανελλήνιο ως Κολοκοτρωνίτσι επιστρέφει. Όπως όλα δείχνουν όλα είναι έτοιμα και οι πρόβες δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Τι δήλωσε σχετικά με το μεγάλο come back της σειράς η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη;

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά, ξέρω ότι θα το πάμε ξανά το “Καφέ της Χαράς”. Έχω καεί τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που, δεν ανακοινώνω τίποτα, αν δεν μου πουν “τη Δευτέρα έχεις γύρισμα”. Άσε, μη γρουσουζεύουμε. Θα γίνει πιστεύω», λέει η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου και συνεχίζει αποκαλύπτοντας:

«Η Σταυρούλα, 13 χρόνια μετά, δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς την αφήσατε. Θα είναι, ίσως, ο πιο ανατρεπτικός ρόλος. Έχει φύγει πολλά βήματα μπροστά. Ο ρόλος της θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου. Ήμουν από την αρχή πολύ υπέρ του να επιστρέψει το “Καφέ”. Γιατί όχι; Και στην Αμερική υπάρχει τάση να γίνονται τα σίκουελ των παλιών σειρών. Φυσικά κι έπρεπε να ξαναγίνει!

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έχουν πράγματα να πουν. Και δεν είναι εύκολο σίριαλ, να ξέρεις. Έχει εξωτερικά γυρίσματα, δρόμους και αποστάσεις. Από το κέντρο στο Λαύριο, από το Λαύριο στην Κερατέα, στο Άργος», λέει η ίδια μεταξύ άλλων.

Η αποκάλυψη για τα νέα επεισόδια έγινε πρώτα από το περιοδικό «MYtv» το οποίο αναφέρει ότι οι δύο σεναριογράφοι έχουν γράψει ήδη τα 10 πρώτα επεισόδια και είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων πρόκειται να αρχίσουν γύρω στα τέλη Αυγούστου, καθώς η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει λίγο αργότερα από την έναρξη του νέου προγράμματος. Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να γίνεται πολύ κοντά, ημερολογιακά, στην 31 Δεκεμβρίου, η οποία είναι η ημερομηνία ίδρυσης του ΑΝΤ1 γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 30 χρόνια λειτουργίας του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ