ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Στην Πολωνία βρίσκεται ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Στην Πολωνία βρίσκεται ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος
 Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο πραγματοποιεί από τις 16-21 Αυγούστου 2019 εκδρομή στην Πολωνία με τη συμμετοχή 40 ατόμων.

Έχουν ήδη επισκεφθεί την Βαρσοβία, το Μπαλίστοκ, όπου προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν σε σημαντικά μνημεία, μοναστήρια και ναούς της ορθόδοξης εκκλησίας της Πολωνίας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κυριακάτικη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην πόλη Χαϊνούφκα, όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και συλλειτούργησαν ο επίσκοπος Παύλος και ιερείς από την Χαϊνούφκα και την Αργολίδα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι εκδρομείς είχαν τη μοναδική εμπειρία να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Μονής Γκραμπάρκα (Μεταμορφωση του Σωτήρος - Ιουλιανό ημερολόγιο), όπου κάθε χρόνο συμμετέχουν εξήντα με ογδόντα χιλιάδες πιστών!
Στον εσπερινό προεξήρχε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββας και συμμετείχε το σύνολο της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Πολωνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ