ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

"Ξύπνησε" από το κώμα η 60χρονη που τραυματιστηκε βαριά στο ναυτικό δυστύχημα της Ερμιονίδας

"Ξύπνησε" από το κώμα η 60χρονη που τραυματιστηκε βαριά στο ναυτικό δυστύχημα της Ερμιονίδας
Ελπιδοφόρα είναι τα νέα για την 60χρονη γυναίκα που επιβίωσε από το ναυτικό δυστύχημα στην περιοχή Θύνι Ερμιονίδας στην Αργολίδα τον περασμένο Αύγουστο, στο οποίο έχασε τα δύο της αδέλφια, όταν το αλιευτικό που επέβαιναν συγκρούστηκε σφοδρά με ταχύπλοο σκάφος.

Ο γιος της 60χρονης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε πως η μητέρα του έχει βγει πλέον από το κώμα στο οποίο είχε πέσει και πως μπορεί να επικοινωνήσει. Ωστόσο, όπως συνέχισε της είναι ακόμη αδύνατο να μιλήσει λόγω της τραχειοτομής που έχει.

«Μας έχει αναγνωρίσει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε», λέει ο Κώστας Γεωργαλής, ενώ τονίζει πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Ωστόσο, αυτό που πονά τόσο τον ίδιο, όσον και την αδελφή του είναι ότι η μητέρα τους θυμάται το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι στο οποίο χάθηκαν τόσο άδικα τα αδέλφια της. Θυμάται δηλαδή τη στιγμή που το ταχύπλοο του Γάλλου εμβόλισε τη βάρκα τους. «Πάει ο αδερφός του, πάει» έχει πει στον γιο της η 60χρονη αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη.

Ο Γάλλος δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια των θυμάτων

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο Γάλλος επιχειρηματίας, που είναι ελεύθερος μετά την απολογία του, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι τώρα με την οικογένεια προκειμένου ζητήσει συγνώμη για το δυστύχημα.

«Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ενα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα», λέει ο Κώστας Γεωργαλής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ