ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Οι μαθητές στα χνάρια της ιστορικής διαδρομής του Ιωάννη Καποδίστρια

Οι μαθητές στα χνάρια της ιστορικής διαδρομής του Ιωάννη Καποδίστρια
O Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ, το γραφείο του EUROPE DERICT, το Ίδρυμα Ναυπλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, παρουσιάζουν την έκθεση «Ιωάννης Καποδίστριας. Διαδρομές στην ιστορία του», στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η έκθεση ακολουθεί το αφήγημα της παλαιότερης έκθεσης «Ιωάννης Καποδίστριας: Διαδρομές στην ιστορία του» η οποία είχε βασιστεί στη συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. 

Σήμερα με την επιμέλεια της υπεύθυνης του Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων το υλικό επαναχρησιμοποιείται και θα αποτελέσει τη βάση για εκπαιδευτικά προγράμματα μουσειακής αγωγής και για αλληλοδιδακτικές δράσεις, τα οποία θα σχεδιαστούν από τη διευθύντρια του σχολείου την κ. Αργυρή Μπιλιούρη, πρεσβευτή της δράσης Teacher4Europe της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η προβολή αυτή της πορείας του Πρώτου Κυβερνήτη θα διαρκέσει όλη τη φετινή σχολική περίοδο και στόχο έχει να φέρει σε επαφή γονείς και μαθητές με την χαρισματική προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια και να αναδείξει την επιρροή του έργου του, στη σύγχρονη κοινωνία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ