ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Διήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου

Διήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου
2ημερη εκδρομή διοργανώνει ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου από τις 17 έως και τις 18 Οκτωβρίου σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Ολυμπία, Καϊάφα 

1" ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Ναύπλιο ( Αγ. Ιωάννη) στις 08:00 το πρωί. Μετά από τις ανάλογες στάσεις, φθάνουμε στη μεγαλύτερη πόλη στης Πελοποννήσου και πρωτεύουσα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την Πάτρα. Επισκεπτόμαστε τα αξιοθέατα μέρη της πόλης όπως το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ρωμαϊκό στάδιο και ότι αξιόλογο είναι επισκέψιμο. Πίνουμε καφέ στα « ψηλά αλώνια» και προσκυνούμε στη θεόρατη και πολύ επιβλητική εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Μετά το γεύμα συνεχίζουμε την διαδρομή μας , περνάμε από τις πόλεις, Βάρδα, Λεχαινά, Ανδραβίδα, Γαστούνη και φθάνουμε στο ξενοδοχείο ΑΜΑLLIA ΗΟΤΕL, που βρίσκετε κοντά στη παραλία Κουρούτα, της Αμαλιάδας για διανυκτέρευση. 

2" ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ένα σύντομο προσκύνημα στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς. Στην συνέχεα θα ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό στις αρχαιότητες της Ολυμπίας. Θα γνωρίσουμε τον Ιερό τούτο χώρο, ο οποίος κατακλύζεται όλο το χρόνο από χιλιάδες προσκυνητές, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στο μεγαλείο και την Δόξα των Αρχαίων Ελλήνων. Αφού γευματίσουμε εκεί Θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε στη συνέχεια τη λουτρόπολη Καϊάφα και το ωραίο περιβάλλον της περιοχής. Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο φθάνουμε στο Καλό Νερό, όπου και ξεκινάει ο δρόμος της επιστροφής μας μέσω Μεγαλόπολης, Τρίπολης. Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς παράληψη.

Τιμή συμμετοχής 75,00 € 

Επιβάρυνση μονόκλινου 15,00 €

Περιλαμβάνονται: 

-Οι μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. 

-Η διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια. 

-Το πρωινό στο ξενοδοχείο.

Σημείωση: Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Οκτωβρίου.

Χαρμαντά 11, Ναύπλιο
Τηλ:2752027687
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ