ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Είναι το τριήμερο, ήρθε και κρουαζιερόπλοιο με 3.000 επιβάτες και δεν πέφτει καρφίτσα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | | | |
Είναι το τριήμερο, ήρθε και κρουαζιερόπλοιο με 3.000 επιβάτες και δεν πέφτει καρφίτσα στο Ναύπλιο
 Καρφίτσα δεν πέφτει από τον πολύ κόσμο στο Ναύπλιο καθώς το ηλιόλουστο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου προτίμησαν πολλοί επισκέπτες να το περάσουν στην Αργολική πρωτεύουσα, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου και 3.000 περίπου επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celebrity Edge.

Ο καλός καιρός συνδυασμένος με το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου φαίνεται πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για χιλιάδες εκδρομείς να επισκεφθούν την πόλη του Ναυπλίου, δίνοντας με την παρουσία τους καλοκαιρινό χρώμα στην πόλη.
Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge τελευταίας τεχνολογίας με σημαία Μάλτας κατέπλευσε το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου αρόδο στην πρωτεύουσα της Αργολίδας το Ναύπλιο. Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο 306 μέτρων μεταφέρει 3.000 επιβάτες και έχει 1.400 μέλη πληρώματος.
Το Ναύπλιο σήμερα είναι πλημμυρισμένο από κόσμο, όπου στα καταστήματα της παραλίας έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, ενώ ταξί, λεωφορεία , τα γνωστα ποδήλατα ακόμα και το τρενάκι της πόλης γνωρίζουν Αυγουστιάτικες ημέρες με τους επισκέπτες να δημιουργούν ουρές για να πιάσουν σειρά και να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ