ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Eurobank στο Λύκειο Κρανιδίου

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Eurobank στο Λύκειο Κρανιδίου
 Ευχαριστήρια επιστολή προς την τοπική κοινότητα Κρανιδίου και προς το υποκατάστημα της Eurobank στο Κρανίδι απέστειλε ο διευθυντής του Λυκείου Κρανιδίου Παναγιώτης Μάρας με αφορμή την δωρεά πέντε σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών .


Η ευχαριστήρια επιστολή.


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την διευθύντρια της Τράπεζας Eurobank, του υποκαταστήματος Κρανιδίου, κα Ναταλία Νικολάκη, καθώς και προς τον Κ. Νικόλαο Αντώνιοζα, Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Κρανιδίου, για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία τους ώστε η Τράπεζα Eurobank να προχωρήσει σε δωρεά ηλεκτρονικού υλικού προς το σχολείο μας, δηλαδή πέντε ηλεκτρονικών υπολογιστών και ενός εκτυπωτή, τα οποία θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου και θα ενισχύσουν σημαντικά την υλικοτεχνική του υποδομή. 

Θεωρούμε ότι σε εποχές οικονομικής κρίσης αλλά γενικότερης κρίσης αξιών, όπως η σημερινή, η ενέργεια αυτή αποτελεί παράδειγμα προσφοράς με κοινωνικό περιεχόμενο, η οποία ενισχύει το έργο των δημόσιων φορέων και συμβάλλει ουσιαστικό στην αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του δημόσιου σχολείου. 

Τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες θεωρούμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και να προβάλλονται, ώστε να λειτουργούν ως παράδειγμα προσφοράς για κάθε ιδιωτικό και δημόσιο φορέα που στέκεται δίπλα στις ανάγκες του ευαίσθητου χώρου της δημόσιας εκπαίδευσης. 

Ο Διευθυντής Παναγιώτης Μάρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ