Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Θα εργαστώ σκληρά για την προώθηση του έργου του Κ.Ε.Θ.Ι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Θα εργαστώ σκληρά για την προώθηση του έργου του Κ.Ε.Θ.Ι.
 Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά, με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, στην άρση όλων εκείνων των παραγόντων που ακόμα και σήμερα συντηρούν την ανισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών και καλλιεργούν τα έμφυλα στερεότυπα. 

Η θέση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι. αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά συνάμα και πρόκληση να εργαστώ σκληρά για την προώθηση του έργου του και την εκπλήρωση της αποστολής του. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.

Στη φωτογραφία με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα, που με την εμπειρία της και την βαθιά γνώση των θεμάτων Ισότητας των Φύλων είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων.

Υπόσχεση όλων να δουλέψουμε ο ένας πλάι στον άλλο αναδεικνύοντας και ενισχύοντας την πολύτιμη δράση για την ελληνική κοινωνία του Κ.Ε.Θ.Ι.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.)

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ